Prodat Vila, Schoten, Anvers, Belgie, Gazellendreef 20

Prodat - Cod. 34345

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 7865 m²
  • Pocet pokoju: 5
  • Podlazí: 1

Možnost zakoupení bez notářského poplatku nebo registrace. Může být částečně uhrazeno v hotovosti. Velmi soukromá. Ideální pro svobodné povolání, nocleh se snídaní nebo jiné podniky, louku s možností stabilizace a koní. Krásná budova s ​​13 pokoji, o celkové rozloze 785 m², na velkém pozemku o rozloze 7.865 m², zasazené stromy, v klidné oblasti.
Velmi dobrá kvalita, velmi dobrý stav, renovovaný.
Životní prostředí Velkolepý výhled, jihozápadní orientace. 2 terasy.
Velmi prostorná obytná místnost 52 m2, plně vybavená a vybavená samostatná kuchyň, poloprofesionální kuchyně, 4 ložnice, 2 koupelny, sprchový kout, salonek, jídelna, komora, kancelář, sluneční místnost, prádelna, bar, craftroom, posilovna, zahradní bouda .
Komfortní krb, alarm s dohledem, alarm, videotelefon, vířivka, sauna, pokoje s televizí.
Exteriér Zahrada, elektrická brána, zahradní kůl, gril, odvodňovací systém, venkovní osvětlení, rybníček, kašna, studna. Velký bazén 11m x 6m.

Nízká spotřeba energie: solární panely, solární ohřívač vody a tepelné čerpadlo.2 Otevřené krby (obývací pokoj a veranda). Úplně soukromý s vyhřívaným krytým bazénem, ​​vnitřní a venkovní vířivkou, saunou, samostatnou částí s čekárnou, kanceláří, 2 ložnicemi, velkou zasedací místností. Habitat: Kuchyně, jídelna, velký obývací pokoj, 2 haly, veranda, 4 ložnice, 3 koupelny. Před lesem. 2 zahrady (japonské a klasické), soukromá příjezdová cesta s automatickými dveřmi, video intercom, poplašný systém. Zelený park hranice Schoten-Brasschaat, v blízkosti přírodních oblastí Peerdsbos a Vordenstein. Žádná povodňová zóna.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB